fbpx

  Teknisk fejl

  Denne formular er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt. Vi arbejder på sagen.

  Grundet fejl holder vi tilbuddet åbent til og med søndag.  Hold dig opdateret på vores sociale medier. 

  Meal-Box fra BIBIANA

  Når du bestiller en meal-box fra BIBIANA får du kvalitetsfuldt mad som beriger dine smagsoplevesler. Med fokus på næring kan maden spises på daglig basis, som et alternativ til din daglige kost.

  Du vælger selv om det skal være frokost eller aftensmad, om det skal være kylling eller oksekød. Du vælger også selv hvor meget af din nuværende kost der skal kompenseres for.


  Sådan fungere det.

  PLAN
  Du vælger hvor mange uger du ønsker mad til. Du kan vælge fra 1-4 uger. Jo flere uger du bestiller til desto billigere bliver dine måltider. Du vælger hvor mange måltider du ønsker pr. dag.

  MÅLTIDER
  Så begynder det sjove. Her vælger du hvilke måltider du ønsker til de enkelte dage. 

  INFO
  Sluttelig udfylder du info om hvem der skal have maden. 

  DERNÆST …
  Vi modtager din bestilling og sender dig en bekræftelse via mail samt en faktura. Når fakturaen er betalt vil din ordre blive sendt videre til produktionen. Vi laver maden til det aftalte tidspunkt og pakker det klar til dig. Du henter maden om søndagen og om onsdagen.


  Hvorfor bestille Meal-box fra BIBIANA

  Vi har alle hver vores spidskompetence. Nogen er gode til at undervise mens andre er gode til at bygge huse. Fælles er at vi alle er blevet gode til det vi gør fordi, at vi har gjort det intenst og i lang tid. På den måde bliver vi ikke bare god men vi bliver professionelle.

  Ligesom du kan være god til en ting, så er vi gode til at lave mad. Og fordi vi elsker at skabe et måltid med værdi, så vægtes høj kvalitet, god smag og næring højt.

  Det betyder at vores måltider generelt set produceres fra friske råvarer. På den måde kan vi skabe de lækre smage i vores hjemmelavede retter. Autenticiteten findes i inspirationen fra alverdens køkkener mens de unikke smage stammer fra egen kreativitet, ligesom sammensætningen af råvarerne og krydderierne aldrig er tilfældige.


  Du lever ikke for at spise men du spiser for at leve.

  Et godt måltid bør altid defineres ud fra dets næringsindhold. Derfor er udgangspunktet i vores retter at måltidet skal dække det reelle behov. Det betyder at vores mad kan spises hver dag uden at bryde den naturlige balance. 

  Besøg os

  Hovedgaden 60
  4140 Borup

  Kontakt os

  info@bibiana.dk
  Tlf: 57 52 20 20

  Tider

  Man-tors 12 – 20.30
  Fredag 15-20.30
  Lør-søn: 12-20.30

  Kontrolrapport